Jutalmak

Mit nyerhetek? Minden online felmérés sikeresen töltse ki kap pénzt közvetlenül a tag számlájára. Az összeg nyersz függ becsült hossza interjú és mindig látható minden egyes felmérés meghívólevelet küldünk Önnek e-mailben. Kérjük, ne feledje, hogy csak a felmérések sikeres véglegesített jutalmazzák. Előfordulhat, hogy nem jogosult egy bizonyos tanulmány, amely esetben nem fogja keresni a jutalom. Mi mindig arra törekszik, hogy az elküldött tanulmányok, amelyek alkalmasak a profilját, ezért fontos, hogy fenntartsák a profil frissül minden alkalommal. Összefoglalva, a rendszer nagyon egyszerű: minél több sikeresen befejeződött felmérés, annál nagyobb az összeg, amit keresnek! Miután összegyűjtöttük az 10 euró a fiók könnyen vissza a pénzt használják a fizetési mód alább:
  • PayPal: PayPal egy pénzátutalási rendszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pénzt átutalni a PayPal-fiókokat a bankszámlák vagy fizetni a különböző online kereskedők. Mert ez a módszer működik, akkor létre kell hozni egy PayPal fiókot ugyanazzal az e-mail címet használja a DataDiggers. További információ PayPal itt.
  • e-ajándékutalványok az Amazon.de: Elektronikus ajándékutalványok, amelyek segítségével kap kedvezményt, ha vásárláskor Amazon.de. A szükséges minimális összeg, hogy megvásárolja ezt utalvány 10 euró.
  • e-ajándékutalványok az G2A.com: Elektronikus ajándékutalványok, amelyek segítségével kap kedvezményt, ha vásárláskor G2A.com. A szükséges minimális összeg, hogy megvásárolja ezt utalvány 10 euró.
  • e-ajándékutalványok az Bookline.hu: Elektronikus ajándékutalványok, amelyek segítségével kap kedvezményt, ha vásárláskor Bookline.hu online áruház. A szükséges minimális összeg, hogy megvásárolja ezt utalvány 10 euró.
Visszavonására a pénzt nagyon egyszerű:
  1. Belépés a fiókjába
  2. Kattintson a "Profil frissítés" és válassza ki a kívánt fizetési módot. Kattintson az "Frissítés".
  3. Menj a "Váltsd jutalmat" és kattintson a "megváltani" gombra. Ennyi az egész!
Minden további információt, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, a dedikált tartóra csapat több mint szívesen segít.

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome