Mi az a online panel

Az online panel tulajdonképpen olyan internetfelhasználók csoportja, akik vállalják, hogy online kérdőíveket töltenek ki és különböző piackutatásokban vesznek részt.

Az online kérdőívek témakörei igen változatosak, az élelmiszerfogyasztástól kezdve egészen az olyan kérdésekig, hogy például milyen gyakran használják az internetet mobiltelefonjukról.

A felmérésre szóló meghívókat a panel regisztrációjakor összegyűjtött e-mail címekre küldik ki. Az e-mail üzenetben szerepel az online felmérést tartalmazó oldalra mutató hivatkozás, valamint a panel tagjának szóló meghívás. A kérdések megválaszolásával mondhatja el véleményét.

Egy online felmérés kitöltése általában 10-15 percet vesz igénybe, egyes esetekben azonban ez hosszabb is lehet.
A sikeresen kitöltött felmérésekért a panel tagja minden esetben pénzt vagy elektronikus pontokat kap. Minden felméréshez tartozik egy becsült kitöltési idő: nagyobb becsült kitöltési időhöz nagyobb elektronikus pontszám vagy pénzjutalom tartozik. Egy bizonyos egyenleg elérésekor különböző lehetőségek vannak a pénzösszeg lehívására: PayPal, személyes bankszámlára történő átutalás, készpénz, online utalványok stb.

Egyenlege a panel személyes számláján látható. Nem kötelező minden online felmérést kitölteni, amelyre meghívást kap, de előnyös, hiszen ennek megfelelően növekszik a jutalom. A panelfiók bármikor megszüntethető.

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome