Miért regisztráció

Nagyon egyszerű: Legalább néhány nyomós okot fel tudunk sorolni az Ön számára:

  • Pénzt kereshet: Minden sikeresen kitöltött online felmérésért valódi pénzt kap a panelben nyilvántartott számlájára. Miután elérte a 10 euró könnyen vissza a pénzt használják a fizetési mód ismertetett itt.

  • Lehetősége van megosztani véleményét többféle kérdésben, ezzel hatással lehet a jövőbeni termékek tervezésére, illetve egy adott vállalat szolgáltatásainak minőségére. Hogyan? Nagyon egyszerű: A DataDiggers gyakran dolgozik olyan híres cégek számára piackutatási kampányokat végző ügyfelekkel, amely cégek termékei mindennapi életünk részét képezik. Ügyfeleink olyan cégeket képviselnek, mint például a Microsoft, Apple, Samsung, Intel, Oracle, Sony, Volkswagen, Audi, Mercedes-Benz, Coca Cola, Pepsi, Danone, L'Oreal, Tissot, P&G, Henkel.

    Az Öntől kapott információk segítenek ezeknek a vállalatoknak jelenlegi és jövőbeli termékeik fejlesztésében, ezzel megkönnyítve az Ön életét.

  • Az online felmérések kitöltése egyszerű és érdekes: kérdőíveink bármikor, bárhonnan elérhetők, ha Ön csatlakozik az internetre. A felméréseket laptopjáról, okostelefonjáról vagy táblagépéről is kitöltheti, bármely napszakban, akár hétvégén is, ahogy Önnek a legalkalmasabb.

  • A panel tagság teljesen ingyenes, és bármikor megszüntethető: a DataDiggers panel tagsága teljes mértékben díjmentes. Ráadásul minden sikeresen kitöltött felméréssel pénzt kereshet, és ha nem kíván több meghívást kapni, bármikor megszüntetheti fiókját.

Ha sikerült meggyőznünk Önt, kattintson ide, a bal oldali űrlapon adjon meg néhány alapvető személyes adatot önmagáról, és… már üdvözöljük is a DataDiggers panelben!

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome