Weboldal felhasználási feltételei

A hupanel.datadiggers-mr.com oldal használatával Ön elfogadja az alábbiakat:

Szerzői jogok A weboldal minden eleme (például dizájnelemek, szövegek, képek, programkód, logó, védjegy, szimbólumok, valamint ezek elrendezési módja az egyes oldalakon) a Data Diggers Market Research S.R.L., a DataDiggers védjegy jogtulajdonosának kizárólagos tulajdonát képezi.

A weboldalon szereplő információk közzététele, továbbítása, terjesztése, valamint harmadik fél részére, másik weboldalon, online szolgáltatás keretében vagy fórumon való bármilyen elérhetővé tétele kizárólag a Data Diggers Market Research S.R.L. előzetes írásos engedélyével lehetséges.

Általános feltételek A weboldalon szereplő információk általános jellegű tudnivalók, nem tekinthetők üzleti tanácsadásnak vagy döntéshozatali támogatásnak. A Data Diggers Market Research S.R.L. nem vállal garanciát az információk pontosságáért és a weboldal által kínált szolgáltatásokért.

Semmilyen esetleges biztonsági résért, a hupanel.datadiggers-mr.com oldal vagy a rendszer elérhetetlenségéért, illetve hibás működéséért nem vállalunk jogi felelősséget. A Data Diggers Market Research S.R.L. semmilyen körülmények között, semmilyen esetben nem vállal felelősséget a weboldal használatából eredő és/vagy a weboldalon szereplő információk eredményeként keletkező veszteségekért, károkért vagy költségekért.

Egyéb rendelkezések Fenntartjuk a weboldalon lévő tartalom bármikor, előzetes bejelentés nélkül történő módosításának jogát.

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome